Konu
:
Kabak Kızartma
Yalnız Mesajı Göster
Kabak Kızartma
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kabak Kızartma
2 kabak
Yarım su bardağı un
Tuz
Kızartma için;
Ayçiçeği yağı
1 su bardağı yoğurt
1 diş sarımsak
Pul biber
Kekik
Kabak kızartma:
Kabakları yıkayıp ince halka şeklinde doğrayın
Unu düz bir tabağa alın
Tuz ekleyip karıştırın
Kabakları una bulayın
Ayçiçeğiyağını iyice ısıtın
Kabakları kızartın
Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını süzdürün
Sarımsağın kabuklarını soyup yoğurdun içine rendeleyin
Kızarmış kabakları servis tabağına alın
Sarımsaklı yoğurdu üzerine gezdirin
Pul biber ve kekik serperek servis yapın
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul