Yalnız Mesajı Göster

Kabak Kızartma

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kabak Kızartma





2 kabak
Yarım su bardağı un
Tuz

Kızartma için;
Ayçiçeği yağı
1 su bardağı yoğurt
1 diş sarımsak
Pul biber
Kekik

Kabak kızartma:
Kabakları yıkayıp ince halka şeklinde doğrayın Unu düz bir tabağa alın Tuz ekleyip karıştırın Kabakları una bulayın Ayçiçeğiyağını iyice ısıtın Kabakları kızartın Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını süzdürün

Sarımsağın kabuklarını soyup yoğurdun içine rendeleyin Kızarmış kabakları servis tabağına alın Sarımsaklı yoğurdu üzerine gezdirin Pul biber ve kekik serperek servis yapın Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla