Konu
:
Patlıcan Kızartma
Yalnız Mesajı Göster
Patlıcan Kızartma
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Patlıcan Kızartma
4 kemer patlıcan
1 yemek kaşığı un
2 domates
1 soğan
2 çarliston biber
1 çay kaşığı domates salçası
2 diş sarımsak
Tuz
Karabiber
Kızartmak için
Ayçiçeği yağı
Üzeri için
Sarımsaklı yoğurt
Domates sos
Patlıcan kızartma:
Kemer patlıcanları alacalı bir şekilde soyup halka şeklinde doğrayın
Üzerine tuz serperek 10 dakika bekletin ve soğuk sudan geçirerek kurulayın
Kızgın yağda kızartarak kağıt havlu üzerine alın
İnce doğranmış soğanı, biberi, domatesi ve salçayı tavada az yağ ile kavurun
Tuz ve karabiber ile tatlandırın
Patlıcanları servis tabağına alın
Üzerine isteğe göre yoğurt ve domates sosu gezdirerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul