Konu
:
Taze Fasulye Kızartması
Yalnız Mesajı Göster
Taze Fasulye Kızartması
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Taze Fasulye Kızartması
450 gr taze fasulye
1 su bardağı un
1 su bardağı su
2 yumurta
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
Tuz
Karabiber
Kızartmak için
Ayçiçeği yağı
Taze fasulye kızartması:
Fasulyeleri kaynar tuzlu suya atıp 3 dakika haşlayın
Kevgirle alıp buzlu su dolu kaba aktarın
Soğuyunca kağıt havlu ile kurulayın
Un, su, yumurta, kabartma tozu, tuz ve karabiberi bir kasede çırpın
Fasulyeleri karışıma bulayıp fazlasını silkeledikten sonra kızgın yağda kızartın
Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını süzdürüp servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul