Konu
:
Kuşkonmaz Tempura
Yalnız Mesajı Göster
Kuşkonmaz Tempura
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kuşkonmaz Tempura
50 gr un
1 tatlı kaşığı mısır unu
100 ml soda
500 gr kuşkonmaz
Tuz
Kızartmak için
Ayçiceği yağı
Dip sos için
1 salçalık biber
2 yemek kaşığı sirke
1 diş rendelenmiş sarımsak
1 tatlı kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı rendelenmiş taze zencefil
2 tatlı kıyılmış taze kişniş
Kuşkonmaz tempura:
Sos için, kırmızı biberi çok küçük doğrayıp diğer malzemelere ilave edip karıştırın
Kuşkonmazları kaynayan suya atıp yumuşayıncaya kadar pişirin ve soğumaya bırakın
Un, mısır unu, tuz ve sodayı bir kasede çırpın
Yağı tavada kızdırın
Kuşkonmazları önce una, sonra hamur karışımına bulayıp kızgın yağda kızartın
Sıcak ya da ılık servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul