Konu
:
Kabak Cipsleri
Yalnız Mesajı Göster
Kabak Cipsleri
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kabak Cipsleri
2 kabak
1 çay bardağı galeta unu
1 çay bardağı rendelenmiş parmesan peyniri veya rendelenmiş eski kaşar peyniri
1 çay kaşığı deniz tuzu
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
1 çay kaşığı sarımsak tozu
Yarım çay bardağı süt
Karabiber
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Kabak cipsleri:
Galeta unu, rendelenmiş parmesan peyniri veya rendelenmiş eski kaşar peyniri, tuz, kırmızı toz biber, sarımsak tozu ve karabiberi küçük bir kasede harmanlayın
Kabakları bol suyla yıkayıp kağıt havlu ile kurulayın
Keskin bir bıçakla ince dilimleyin
Hazırladığınız dilimleri önce süte daha sonra peynirli ve baharatlı karışıma bulayın
Kabak dilimlerini içine zeytinyağı sürülmüş fırın tepsisine dizin
Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında kızarıncaya kadar pişirin
Kabak cipslerini yanında sarımsaklı yoğurt veya domatesli bir sosla servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul