Konu
:
Bol Köpüklü Türk Kahvesi Yapmanın Püf Noktaları...
Yalnız Mesajı Göster
Bol Köpüklü Türk Kahvesi Yapmanın Püf Noktaları...
07-17-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Bol Köpüklü Türk Kahvesi Yapmanın Püf Noktaları...
Ilık su veya sıcak suyla yapılırsa köpürmüyor
Birde içine tükürürsen bol köpüklü oluyor
Lisedeyken miili güvenlik dersimizdeki yüzbaşı Hocamız anlatmıştı halaa gülerim aklıma gelince ;askerlerden biri hiç laf anlamazmış kaç defa uyardım kaç defada dayak yedi benden dedi baktım halaa düzelmiyor bir kahve istedim ondan sonrada geç bakalım diye
karşıma dedim konuştum askerle dedi
Oğlum bak böyle olmayacak falan ikimizinde canı sıkılıyor aklını başına al baba oğul gibi olalaım burda canımızı sıkmaktansa demiş neyse durumu halletmişler
Tam kahveyi içecekken komutanım kahveyi içmeyin demiş asker
niye oğlum ;
-siz içmeyin ,demiş
Israr etmiş bizim hoca ''içine tükürmüştüm 'demiş asker
Şimdi aramız düzeldi ya siz içmeyin artık onu demiş
bu lafın üzerine dayağı yemiş
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul