Yalnız Mesajı Göster

Güneydoğu’Nun Unutulmuş Lezzeti

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Güneydoğu’Nun Unutulmuş Lezzeti








Siz adına kanmayın, bu lezzeti bir kez tattıysanız bir daha kolay kolay unutamayacaksınız Görüntüsü her ne kadar çamuru andırıyorsa da, adı üzerinden sanki cennetten çıkmış bir lezzet!
Antep yöresine ait olan bu ilginç tatlı aslında tel kadayıftan yapılıyor Tel kadayıf terayağı ile birlikte kısık ateşte iyice pişene kadar kavruluyor ve üzerine toz fıstık ekleniyor Şerbeti de eklenip soğumaya bırakıldıktan sonra, hele bir de kaymakla servis yapılmışsa, Cennet Çamuru’nun tadına doyum olmuyor
alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla