Konu
:
Pamukkale Pastası (Denizli)
Yalnız Mesajı Göster
Pamukkale Pastası (Denizli)
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pamukkale Pastası (Denizli)
Malzemeler
5 yumurta
2 çorba kaşığı un
4 kahve fincanı toz şeker
1 su bardağı sütkreması
Krema için: 1 litre süt
1 yumurta
2 çorba kaşığı pirinç unu
10 çorba kaşığı toz şeker
1 paket vanilya
3 çorba kaşığı kakao
Yemek Tarifi
Derin bir kapta 5 yumurta, un ve toz şekeri çırpın
Karışımı yağlanmış fırın tepsisine dökün
200 derece ısıtılmış fırında 20 dakika pişirip soğutun
Kremayı hazırlamak için; süt, pirinç unu, yumurta, toz şeker, vanilya ve kakaoyu tencereye alın
Sürekli karıştırarak 15 dakika kısık ateşte pişirin
Soğuyan tatlıdan küçük parçalar koparın
Avucunuzun içinde yuvarlayıp hafifçe bastırın ve kakaolu kremaya batırıp servis tabağına dizin
Süt kremasını mikserle çırpın
Tatlıların üzerine döküp servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul