Konu
:
Adıyaman Tavası (Adıyaman)
Yalnız Mesajı Göster
Adıyaman Tavası (Adıyaman)
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Adıyaman Tavası (Adıyaman)
Malzemeler
1
5 kg
koyun eti kuşbaşı
250 gr
çekilmiş kuyruk yağı
5 kg
domates
1
5 kg
patlıcan
250 gr
yeşil biber
100 gr
sarımsak
Yeteri kadar tuz
Hazırlanışı
Domates ve patlıcanların kabuğu soyulur ve kuşbaşı doğranır
Tavaya doğranmış et konur, soyulmuş sarımsak etin üzerine serpilir, üzerine yeşil biber ve kuyruk yağı dizilir ve üzerine doğranmış patlıcanlar yerleştirilir, en üste domatesler konur ve
fırına verilir
Piştikten sonra servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul