Konu
:
Lor Dolması (Erzurum)
Yalnız Mesajı Göster
Lor Dolması (Erzurum)
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Lor Dolması (Erzurum)
2 bardak bulgur
500 gram çökelek (lor)
Yeteri kadar evelik veya
pazı
yaprağı
2 adet
soğan
,
Tuz
2 kaşık Tereyağ
Az
süt
kaymağı
Soğanları ince ince kıyın ve yağda pembeleşinceye kadar kavurun
Diğer tarafta bulguru pilav gibi pişirin
Kavrulan
soğan
lara
kaymak
, bulgur ve lor ilave edin
Sonra iyice karıştırın ve
pazı
yapraklarını dolma gibi sarıp tepsiye tek kat dizin
Fırına verip biraz üzerleri kızarmaya yakın çıkarın
Tereyağını kızdırıp üzerine dökün ve
sarımsak
lı
yoğurt
la yiyin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul