Konu
:
Lakerda (İstanbul)
Yalnız Mesajı Göster
Lakerda (İstanbul)
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Lakerda (İstanbul)
Malzemeler:
1 kg
torik veya
palamut
Tuz
Hazırlanışı:
Balıklar temizlenir ve buzlu suda 24 saat bekletilir
Sudan çıkarılan balıklar iyice temizlendikten sonra tekrar buzlu ve tuzlu suda bekletilir
Her gün yeniden temizlenir ve bu işlem 4 gün boyunca tekrarlanır
En sonunda balıklar sudan çıkarılır ve iyice kurulanır
Cam veya teneke kaplara üzerine bol tuz dökülerek yerleştirilir
Yeneceği zaman ince dilimler halinde kesilerek servis edilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul