Yalnız Mesajı Göster

Kuru Fasulyeli İspanak (İstanbul)

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kuru Fasulyeli İspanak (İstanbul)



1 kg ıspanak
1 su bardağı kuru fasulye
1 kahve fincanı sıvıyağ
1 su bardağı et suyu
1 su bardağı su
1 çorba kaşığı domates salçası
1 tutam tuz
1 Kuru fasulyeyi akşamdan ıslatın Ertesi gün suyunu değiştirip haşlayın ve suyunu süzün Ispanakları yıkayın İnce ince doğrayıp kaynar suda hafif haşlayın ve süzgece alın
2 Bir tencerede sıvıyağı kızdırıp salçayı kavurun Fasulye ve ıspanağı ekleyip karıştırın Et suyu ve 1 bardak su ilave edip tuz serpin Orta ateşte 15dakika pişirin Sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla