Konu
:
Fasulye Turşusu Kavurması (Trabzon)
Yalnız Mesajı Göster
Fasulye Turşusu Kavurması (Trabzon)
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fasulye Turşusu Kavurması (Trabzon)
Malzemeler:
300 gr fasulye turşusu
2 adet orta boy kuru soğan
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 yemek kaşığı biber tuzu ya da salça
Yapılışı:
1- Turşuları 1’ er 2’ şer cm boyutlarında doğrayın
2- Soğanları soyup yemeklik doğrayın
Tencereye zeytinyağı ve soğanları alarak orta ateşte soğanlar hafifçe pembeleşinceye kadar kavurun
3- Biber tuzunu ekleyip dağılana kadar karıştırın
Son olarak doğradığınız fasulye turşularını ekleyin ve 5 dakika daha kavurun
4- Sıcak ya da soğuk servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul