Yalnız Mesajı Göster

Fasulye Turşusu Kavurması (Trabzon)

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fasulye Turşusu Kavurması (Trabzon)



Malzemeler:
300 gr fasulye turşusu
2 adet orta boy kuru soğan
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 yemek kaşığı biber tuzu ya da salça
Yapılışı:
1- Turşuları 1’ er 2’ şer cm boyutlarında doğrayın
2- Soğanları soyup yemeklik doğrayın Tencereye zeytinyağı ve soğanları alarak orta ateşte soğanlar hafifçe pembeleşinceye kadar kavurun
3- Biber tuzunu ekleyip dağılana kadar karıştırın Son olarak doğradığınız fasulye turşularını ekleyin ve 5 dakika daha kavurun
4- Sıcak ya da soğuk servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla