Konu
:
Hariri (Mardin)
Yalnız Mesajı Göster
Hariri (Mardin)
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hariri (Mardin)
MALZEMELER
1 su bardağı pekmez,
1 su bardağı un,
1 su bardağı tozşeker,
5 su bardağı su,
1 kaşığı tarçın,
Süslemek için:
Ceviz içi
1 su bardağı pekmezi, 1 su bardağı unu, 1 su bardağı tozşekeri ve 5 su bardağı suyu bir tencereye koyun
Kısık ateşte kaynayana kadar karıştırarak pişirin
Kaynadıktan sonra 5 dakika daha karıştırmaya devam edin ve içine 1 tatlı kaşığı tarçın atın
Sonra ocağın altını kapatın
Soğumadan kaselere aktarın
Üzerlerine dövülmüş ceviz içi ile süsleyip, soğuduktan sonra servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul