Konu
:
Antep Karnıyarığı (Gaziantep)
Yalnız Mesajı Göster
Antep Karnıyarığı (Gaziantep)
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Antep Karnıyarığı (Gaziantep)
Malzemeler
6 adet top antep patlıcanı
az yaglı kıyma
1 sogan
1 domates
1 kasık salca
tuz
karabıber
Yemek Tarifi
Patlıcanların karnını yararak kızartın
kızarttıktan sonra bır kasık yardımıyla ortalarını ıyıce acın
kıymayı kavurun
soganı ekleyın
1 tane domatesın kabugunu soyup dograyıp onuda ekleyın
tuzunu karabıberını koyun
pıstıkten sonra sogumaya bırakın
yagını suzup harcı patlıcanların ıcıne doldurun
duzdugunuz tencerenın ıcıne salcalı tuzlu ve karabıberlı karısım yapıp dokun
kısık ateste ıyıce demlensın ve ozlensın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul