Yalnız Mesajı Göster

Antep Karnıyarığı (Gaziantep)

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Antep Karnıyarığı (Gaziantep)




Malzemeler
  • 6 adet top antep patlıcanı
  • az yaglı kıyma
  • 1 sogan
  • 1 domates
  • 1 kasık salca
  • tuz
  • karabıber
Yemek Tarifi

Patlıcanların karnını yararak kızartınkızarttıktan sonra bır kasık yardımıyla ortalarını ıyıce acınkıymayı kavurunsoganı ekleyın1 tane domatesın kabugunu soyup dograyıp onuda ekleyıntuzunu karabıberını koyunpıstıkten sonra sogumaya bırakınyagını suzup harcı patlıcanların ıcıne doldurunduzdugunuz tencerenın ıcıne salcalı tuzlu ve karabıberlı karısım yapıp dokunkısık ateste ıyıce demlensın ve ozlensın

Alıntı Yaparak Cevapla