Konu
:
Edirne Ciğer Tava
Yalnız Mesajı Göster
Edirne Ciğer Tava
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Edirne Ciğer Tava
1 kg dana ciğeri
1 kase un
Kızartmak için ayçiçek yağı
Edirne ciğer tava:
Dana ciğerinin sinirlerini temizledikten sonra yaprak şeklinde ince olacak şekilde doğrayın
İyice yıkadıktan sonra süzgece alıp fazla suyunun süzülmesini sağlayın
üzerine un serpip her tarafını bulayın ve fazla ununu silkeleyin
Tavaya bol bir şekilde ayçiçek yağını koyup iyice ısıtın
üzerine ciğerleri ilave edip yaklaşık 2 dakika kızartın
Sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul