Yalnız Mesajı Göster

Kaşnika(Bursa)

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kaşnika(Bursa)





4 yumurta
1 paket kabartma tozu
2 yemek kaşığı yoğurt
Yarım su bardağı ayçiçeği yağı
3 su bardağı mısır unu
150 gr ufalanmış beyaz peynir
500 ml süt
3 pırasa
Tuz
Kekik

Kaşnika:
Pırasaları ince kıyın Peyniri çatalla ezin Derin bir kapta tüm malzemeyi karıştırıp çırpın Hazırladığınız harcı yağlayıp unladığınız fırın tepsisine yayın Önceden ısıtılmış 170 dereceye ayarlı fırında pişirin

Kürdanla pişip pişmediğini kontrol edin Pişince fırından alın Ilınınca dilimleyip servis yapın

Kaşnikanın üzerine pişirmeden önce kırmızı toz biber serpebilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla