Konu
:
Haside (Kars)
Yalnız Mesajı Göster
Haside (Kars)
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Haside (Kars)
3 yemek kaşığı nişasta
1 yemek kaşığı un
3 çay bardağı pekmez
1 çay bardağı su
Üzeri İçin:
Kıyılmış ceviz
1 yemek kaşığı tereyağ
Bir tencereye su ve pekmez konulup karıştırılır
diğer tarafta nişasta ve unda karıştırılıp pekmezli suyun içerisine dökülür
Kaynayıncaya kadar karıştırılarak muhallebi gibi pişirilir
Pişen tatlı ıslatılmış kalıba dökülüp üzerine kıyılmış ceviz serpilir
Son olarak 1 yemek kaşığı kadar tereyağ kızdırılıp tatlının üzerine yayılır
Soğuyunca servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul