Konu
:
Kaysepi (Kocaeli)
Yalnız Mesajı Göster
Kaysepi (Kocaeli)
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kaysepi (Kocaeli)
2 su bardağı kurutulmuş mürdüm eriği
1 su bardağı su
1
5 su bardağı tozşeker
30 gr tereyağı
1 çay bardağı çekilmiş ceviz içi
Kaysepi:
Kurutulmuş mürdüm eriğini yıkayıp tencereye alın
Bir miktar su ekleyip yumuşayana kadar pişirin
Suyunu süzün ve eriklerin çekirdeklerini çıkarın
Tencereye alıp 1 bardak kaynar su ekleyin
Üzerine şekeri ilave edip pişirin
Bir tavada tereyağını eritin
Erikleri servis tabağına alıp üzerine tereyağını gezdirin
Ceviz içi serpiştirip sıcak olarak servis yapın
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul