Konu
:
Cinlerden Kurtulmak İstenler Buraya
Yalnız Mesajı Göster
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
313_
May 14 2006, 08:54 PM
Name-i Peygamberi - Cin Mektubu !!!
Selamun aleyküm kardeşlerim,
aşağıda ki mektubu Peygamber Efendimiz (s
a
v
),
şeytan ve cinlere karşı yazdırmıştır
Böyle bir belaya
maruz kalanlar, bu mektubu yazdırıp yastığının altına
koymalıdırlar
İnşaallah şifa ve deva Allahü Teala´dandır
?????? ????? ?????????? ???????????
????? ??????? ???? ????????? ??????? ????? ????? ???????????? ???? ???? ?????? ???????? ???? ??????????? ????????????? ??????????????? ????? ???????? ???????? ???????? ??? ?????
?????? ?????? ?????? ????? ???????? ??? ???????? ?????? ????? ???? ???????? ???????? ??? ???????? ??????????? ???? ???????? ????????? ??????? ??????? ????? ???????? ???????? ????????? ???????????? ?????????? ????? ?????? ???????????? ??? ???????? ??????????? ??????????? ??????????? ??? ??????????? ?????????? ??????? ???????? ????? ????????????? ???? ???????? ??????????? ????????????? ?????? ???? ???????? ????? ???? ????? ??????? ????? ??? ?????? ????? ???? ????? ?????? ??????? ????? ???????? ???? ????????? ????????? ???????????? ?? ?? ???????????? ????? ??????????? ?? ???????????? ?????????? ???????? ???????? ????? ?????????? ??????? ????? ????? ?????? ????? ??????? ????? ??????? ????????????????? ????? ?????? ?????????? ??????????
Ebu Dücane (r
a
) ALLAH Resulü (s
a
v
)´nün huzuruna gelip:
"Ya Resulullah! Yatağıma yattığım zaman değirmen sesi, arı vızıltıları gibi sesler işitiyorum
Simşek parıltısı gibi şeyler görüyorum
Başımı kaldırıp baktığımda evimin orta yerinde siyah ve uzun gölge gibi bir şeyin olduğunu görüyorum
Yakalamak için elimi uzattığımda derisinin üzerinde ki kılların kirpi kılları gibi olduğunu ve ağızından yüzüme doğru ateş parçaları attığını görüp beni yakacağını zannediyor, uyuyamıyorum, korkuyorum
" dedi
Resülü Ekrem (s
a
v
) buyurdular:
"Ey Ebu Dücane, evinize gelen korkunç bir mahluktur
Bana bir kağıt ve kalem getiriniz
"
Getirilen kağıt ve kalemi Hazreti Ali (k
v
)´ye verdi ve "Bismillah diyerek (yukarda ki duayı) yaz
" buyurdu