Konu
:
Cin Ve Peri Musallatına Etkili
Yalnız Mesajı Göster
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
musallat olan cinden ve periden kurtulmak için bu terkip bulunmaz bir ilaçtır
çok saglam 30 santim uzunlugunda bir ip alırsınız ve birde siyah saplı bir çakı veya bıçak alırsınız
(bıçagın sapı boynuzdan olursa çok ala olur yapılan işlemde eksiklik olmaz inş
merih saatinde gece satinde yapılacak bir ameldir şek ve şüpe etmeyin inş
temiz bir abdest aldıktan sonra allah rızası için 2 rekat namaz kılalım ve seccadeden kalkmadan
elinizdeki ipin üzerine bir adet ayetel kürsi okuyalım
ve
bismillahirrahmanirrahim allahu la ilahe illa huvel hayyul kayyum la te huzuhuhü sinetün vela nevm
dedikten sonra bana musallat olan cinin veya perinin bagladım gözlerini deyüp ipe bir düğüm vur
lehuma fissemavati ve ma fil ardı
dersin ve bana musallat olan cinin veya perinin bagladım ellerini dersin ve bir düğüm vurursun
menzellezi yeşfe u indehu illa bi iznih
dedikten sonra bana musallat olan cinin veya perinin bagladım ayaklarını dersin ve düğüm vurursun
ya lemuma beyne eydihim vema halfehum
dedikten sonra bagladım bana musallat olan cinin veya perinin başını dersin ve düğüm vurursun
vela yuhitune bişeyin min ilmihi illa bimaşae
dersin ve bana musallat olan cinin veya perinin bagladım bütün bedenini dersin ve düğüm vurursun
vesia kürsiyyuhus semavati vel ardı vela yeüdühü hıfzuhuma ve huvel aliyyül azim
dedikten sonra bana musallat olan cinin veya perinin bagladım 360 damarlarını dersin ve yine bir düğüm vurursun
sonra siyah saplı bıçak açıkken ilk düğümlediğiniz düğümü bıçagın agzına kapandıgı yere koyarak bıçagı kapatın ama dikkat edin bıçak ipi kesmesin kapatırken yine 1 ayetel kürsü okuyun ve kalan ipide bıçaga dolayın
bunu yapan insan bu bıçagı 3 gün üzerinde taşısın 3 gündenden sonra bıçagı çıkarıp evin içinde agır bir şeyin altına bastırın
ve cinli hasta iyileştikten sonra bıçak açılır ve düğümler tek tek kesilir
artık o insana bir daha o cin ve peri haksız olarak veya bir büyü neticesinde gelmişse bir daha o insana yaklaşamaz
inş bu derde muzdarip olan sıkıntı çeken kardeşlerimize bu bir reçetedir
ve izinlidir inş
allah bunu düzenleyenden razı olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul