07-17-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Değerli Yorumlarınızı İstiyorum.
Öncelikle zaman ayırıp cevap verdiğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim Ben şu anlık havas ilmine ilgi duymuyorum sadece forumu gezdikçe ve insanların sorularını gördükçe (bunu kaç kere okusam, eşimse ne kadar okusam, sevgilimse ne kadar okusam) yok bu tutmadı birde şu duayı denesem şeklinde soruları kafamı karıştırdı Kesinlikle küçük gördüğümden değil, bende Rabbimden birşeyler isterken dua okuyan insanlardanım Hatta duaları bir kere okumam bende bu yeter diyerek, 3 kere 7 kere, 41 kere  vs okurum Ama işin bu derece karmaşık,sayılarla dolu,tertiplerle dolu olduğunu ve bu sayılar ve tertipler üzerinde ısrarlarla durulduğunu görünce şaşırdım
Ben, iyi niyetli olduktan sonra Allah'tan sade ama içten bir şekilde istemeninde yeterli olduğunu,eğer ısrarla edilen dualara karşı o konuda bir değişiklik olmuyorsa,hayırsız olduğunu,önemli olanın Allah'a teslimiyet olduğunu düşünürdüm
Bu kesinlikle araştırmam,sorgulamam demek değil Tam tersine çok araştırır, çok sorgular çok şüphe duyarım Müslümanım Allah'a şükür ama her inanca saygı duyar, her dinde Allah'ı bulurum
Sadece insan daha çok araştırdıkça daha çok soru oluşuyor kafasında
Size tekrar teşekkür ederim
|
|
|
|