Yalnız Mesajı Göster

Değerli Yorumlarınızı İstiyorum.

Eski 07-17-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Değerli Yorumlarınızı İstiyorum.

Muhabbetci Nickli Üyeden Alıntı

istedigin zikri istedigin kadar cekebilirsinKurani kerimde ne bir sayi belirtilmisdir, nede isaret edilmisdirBu tür seyler sonradan uydurmadir
Dileyen diledigi kadar zikrini , duasini yapar

Ali İmran Suresi 78 Onlardan bir zümre vardır, aslında kitap’tan olmayan birşeyi siz kitap’tan sanasınız diye, dillerini kitap’la eğip bükerlerO, Allah katından olmadığı halde “Bu, Allah katındandır” derlerBilip durdukları halde, Allah hakkında yalan söylerler

Sanirim bu ayet cevapliyor Yani söyleki Kurani kerimde bunlarda yokturNe havas vardir, ne huddam vardir, ne sayili zikir vardir, ne büyü yapmak, yahut zikir cekip birseyler üzerine etki eylemek felan fisman vardirKurani kerimde zaten Alim Imran suresi 78 de buna güzel müdahale etmekde

Buda korkunc bir uydurmadirBazi tarikatcilardan cikmadir bu sözlerMaksat tarikata bagli kalsin üye, icazet olmadan zikir cekmesinYani ALLAH ile kulun arasina birde rabita giriyorSen kendin ALLAHA degil, önce rabitaya, rabitada ALLAHA senin icin dua ediyorBöylece sirkin alasini kosmakdalar farkina varmadanKurani kerimin Fatiha suresinde " Yalniz sana kulluk ederiz, yalniz senden yardim dileriz" sözü aslinda yeterli olmasi gereklidir diye düsünmekdeyimZikir cekmekle cin peri hotlak musallat olsaydi, en basda kurani kerimde bunu yazardi yüce ALLAHBunlari söyleyenlerin kaynaklarini sorunca, bugüne kadar kimse bir kaynak getiremedigetirbileceklerinide sanmiyorum acikcasi

cok güzel, iste budur!! Duayi sadece ve sadece ALLAHA yapmaliyizbilmem su gelecekmisde, muhabbet olacakmisda, su yaldizli sözleri sunu yaparmisda , bilmem nolurmusdaBu apacik sirkdir! Cünkü ALLAH dururken onun yarattigindan medet ummak, insani nereye götürecegi ortadadirALLAH demiski" Benden isteyin!!" Aynen katiliyorum sana bu konudaALLAH dururken saga sola , suna buna, cin peri hotlaga kesinlikle gerek yoktur

Simdi söyle birsey buBin kisiye bu duayi ögretiyorlar900 kiside bu dua tesirli olmuyor ( olamaz cünki hikmet duada degil , Yaratandadir)geriye kalan yüz kisinin kaderindedirki, geliyor sevdikleriInsanlara geride kalan 900 kisi anlatsada dinleyen yoktur onlariCünki 100 kisi demiski " bende tesirli idi" Otomatik insanin beyninde söyle bir soru olusuyor (nefs sagolsun)" acaba bende denesemmi, ama ne olcak bir deneyeyim!"
oysa sunu kafamiza bir sokabilsek900 kiside bu yaldizli sözler tutmadiBirde daha korkunc bir sey vardirki, oda söyledirAdam diyorki sana" Sen dogru yapmamissindir, ondan tutmamisdir"!Yani tutmayincada suc senindir imajini asiyorlar sana

Ben basdan beri dedigim gibi, halende diyorumve hep diyecegimBu tür seylerin kökü sahtekarlikdan öteye gecmezInsanlari soymak, halki kandirmak, kendi menfaati icin calismakdan baska bir ise yaramaz

Cinleride, yaldizli sözleride, sahtekarlik ile kazandiklari paralarida baslarinda parelensin bunlarin

Vesselam

Ellerinize sağlık, gerçekten çok ama çok teşekkür ediyorum Yazınızı okuyunca huzur buldum Demekki yanılmıyormuşum,her ne kadar akıl karışsada gönül doğru yolu içten içe söylüyor insana
Tekrar tekrar teşekkürler

Allah yar ve yardımcınız olsun

Alıntı Yaparak Cevapla