07-17-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Değerli Yorumlarınızı İstiyorum.
Muhabbetci Nickli Üyeden Alıntı
istedigin zikri istedigin kadar cekebilirsin Kurani kerimde ne bir sayi belirtilmisdir, nede isaret edilmisdir Bu tür seyler sonradan uydurmadir  
Dileyen diledigi kadar zikrini , duasini yapar  
Ali İmran Suresi 78 Onlardan bir zümre vardır, aslında kitap’tan olmayan birşeyi siz kitap’tan sanasınız diye, dillerini kitap’la eğip bükerler O, Allah katından olmadığı halde “Bu, Allah katındandır ” derler Bilip durdukları halde, Allah hakkında yalan söylerler
Sanirim bu ayet cevapliyor   Yani söyleki Kurani kerimde bunlarda yoktur Ne havas vardir, ne huddam vardir, ne sayili zikir vardir, ne büyü yapmak, yahut zikir cekip birseyler üzerine etki eylemek felan fisman vardir Kurani kerimde zaten Alim Imran suresi 78 de buna güzel müdahale etmekde  
Buda korkunc bir uydurmadir  Bazi tarikatcilardan cikmadir bu sözler Maksat tarikata bagli kalsin üye, icazet olmadan zikir cekmesin  Yani ALLAH ile kulun arasina birde rabita giriyor Sen kendin ALLAHA degil, önce rabitaya, rabitada ALLAHA senin icin dua ediyor Böylece sirkin alasini kosmakdalar farkina varmadan  Kurani kerimin Fatiha suresinde " Yalniz sana kulluk ederiz, yalniz senden yardim dileriz" sözü aslinda yeterli olmasi gereklidir diye düsünmekdeyim  Zikir cekmekle cin peri hotlak musallat olsaydi, en basda kurani kerimde bunu yazardi yüce ALLAH  Bunlari söyleyenlerin kaynaklarini sorunca, bugüne kadar kimse bir kaynak getiremedi getirbileceklerinide sanmiyorum acikcasi  
cok güzel, iste budur!! Duayi sadece ve sadece ALLAHA yapmaliyiz  bilmem su gelecekmisde, muhabbet olacakmisda, su yaldizli sözleri sunu yaparmisda , bilmem nolurmusda  Bu apacik sirkdir! Cünkü ALLAH dururken onun yarattigindan medet ummak, insani nereye götürecegi ortadadir  ALLAH demiski" Benden isteyin!!"   Aynen katiliyorum sana bu konuda ALLAH dururken saga sola , suna buna, cin peri hotlaga kesinlikle gerek yoktur  
Simdi söyle birsey bu  Bin kisiye bu duayi ögretiyorlar  900 kiside bu dua tesirli olmuyor ( olamaz cünki hikmet duada degil , Yaratandadir)  geriye kalan yüz kisinin kaderindedirki, geliyor sevdikleri   Insanlara geride kalan 900 kisi anlatsada dinleyen yoktur onlari Cünki 100 kisi demiski " bende tesirli idi"   Otomatik insanin beyninde söyle bir soru olusuyor (nefs sagolsun)" acaba bende denesemmi, ama ne olcak bir deneyeyim!"  
oysa sunu kafamiza bir sokabilsek  900 kiside bu yaldizli sözler tutmadi  Birde daha korkunc bir sey vardirki, oda söyledir Adam diyorki sana" Sen dogru yapmamissindir, ondan tutmamisdir"!  Yani tutmayincada suc senindir imajini asiyorlar sana 
Ben basdan beri dedigim gibi, halende diyorum ve hep diyecegim   Bu tür seylerin kökü sahtekarlikdan öteye gecmez  Insanlari soymak, halki kandirmak, kendi menfaati icin calismakdan baska bir ise yaramaz  
Cinleride, yaldizli sözleride, sahtekarlik ile kazandiklari paralarida baslarinda parelensin bunlarin   
Vesselam
Ellerinize sağlık, gerçekten çok ama çok teşekkür ediyorum Yazınızı okuyunca huzur buldum Demekki yanılmıyormuşum,her ne kadar akıl karışsada gönül doğru yolu içten içe söylüyor insana
Tekrar tekrar teşekkürler
Allah yar ve yardımcınız olsun
|
|
|
|