Yalnız Mesajı Göster

Kafam Karma Karışık Allah Rızası İçin Yardım Edin Arkadaşlar....

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kafam Karma Karışık Allah Rızası İçin Yardım Edin Arkadaşlar....

Konuyu açtım ama yerinin doğru olup olmadığını bilmiyorum arkadaşlar sizden bana yardım etmenizi rica ediyorum eski sevgilim başkasıyla nişanlandı 14 ocakta da evlenecekmiş Ayrılırken senden nefret ediyorum hakkımı helal etmıycem gıbı sozler soyledı 2 ay gectı aradan bıraz once aradı ıcım huzursuz nasılsın dıye bı arayayım dedım ayrıca evlenıyorum gectıgımız hafta nısanlandım seni asla unutmycam sen benim için cok degerlısın hakkını helal et dedı( 2 gun once ayet-el kursı okumustum tekrardan barısalım dıye) ona 2 ay boyunca ulasamadım bu gece aradı ama bu son arayısının oldugunu kalbınde benım yerımın ayrı oldugunu soyledıNe yapabılırm ne okumamı onerırsınız arkadaslar
Ayrıca sunuda belırtmek ıstıyorum 3 kez fal baktırdım falcıların sevglmden haberı yoktu 3 u de sevglımın oldugunu ve sevgılımı tarıf ettıler ayrıca suan ayrı oldugumuzu ve ılerde bana donecegını hatta nısan gıbı bısey olup ondan sonra kararından vazgecıp donecegını soyledılerBı de sevgılımın uzerınde nuska gormustm benLütfen yardım edin arkadaşlar dualarınızı ezirgemeyin benden nolurr

Alıntı Yaparak Cevapla