Konu
:
Okumadan Geçmezseniz Faydanıza
Yalnız Mesajı Göster
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
merhaba arkadaslar
ben bu forumun cok eskı uyelerındne bırıyım
daha evvel sivri dilim yüzünden falan iki kez yanılmıyorsam banlanmıştım bakıyorum konulara ve sorulara vallahi kendimi zor tutuyorum inanin konuşmamak için
herkesi derdi var,hele ki aşk acısı ayrılık acısı ne demektir çok iyi biliyoruz artık
ancak deneyimli arkadaşların sizlere yardım etmesine izin verin
bu duayı deneyip sonuc aldınız mı? ne kadar zamanda oldu? bir kere mi okunacak gibi saçma sapan cümleleri literatürden kaldırın artık!!! birincisi hiçbir dua bir defa okumakla etkili olmaz hasta oldugunuzda en az bır hafta kullanırsınız değil mi?? çünkü duanın kabul şartlarından biri ibadette devamlılık ve niyette ısrarcı olmaktır
ikinci söyleyeceğim şey şu: dua saatleri
bu konuda da cok soru geliyor
hangi saat falan
cogu kızı ay saatı ve ay takvımınden habersız
olsun bu sorun değil
bunlar az ınsanın bıldıgı ve daha da azının uyguladıgı yöntemlerdir
siz beni dinleyin
kendim tecrübe ettim başardım,tecrübe ettirdim başarttım seher vakti,yatsı namazı sonrası,gecenin ikinci üçte birinden sonraki vakit denilen zaman (ki seher vaktıdır kendısı)gecenin ilk üçte birinden sonrası
cuma günü sela vakti,persembe yatsıdan sonrası,persembe ıkındı ıle aksam arası,pazartesı gunes dogmadan hemen önce(ki aslındahaftaiçi hergün güneş dogmadna evvelki vakit) bu zamanları temel edinin
güzel bir koku yakın
ertemiz giyinin
dişleriniz ve elleriniz mutlaka tertemiz mis gibi olsun
niyetinizi tüm kalbinizle isteyin ve yüce rabb in bunu verecegını kesınlıkle unutmayın!!! o karıncanın kalp atısını duyuyor sizi mi duymayacak,,zor diye birşey yoktur
imkansızsa zaman alır
bunları yapın ama ama ama kesinlikle uyarıyorum öncelikle sizin için hayırlı olup olmadıgını ögrenmek ıcın istihare edin sonrasında da dediklerimi uygulayın bakalım
hadi allah herkesin hayırlı kısmetlerini versin inş
saygılar
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul