Yalnız Mesajı Göster

Arkadaslar Lütfen Bir Okuyun,Belki Biriniz Yardımcı Olabilir!!!

Eski 07-17-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaslar Lütfen Bir Okuyun,Belki Biriniz Yardımcı Olabilir!!!

Loveandpain Nickli Üyeden Alıntı

Arkadaslar, benim bir sorum ve problemim var! Kız arkadasım, dört sene bir beraberlikten sonra eşyalarını toplayıp evi terketti, bır neden vermeden! Bende, önce onunla konuşmaya, problemin ne olduğunu sormaya çalıştım, yanit alamadım ve sonra zaten bu konular ile ilgilendiğim için, okuma yapmaya (rahmani) başladım
Okumalarım su an aşağı yukarı 3 haftadır sürüyor ve benim durum kotulestikce kotulesiyor!
Caresizce araştırıp sormaya başladım, sonra bana dendi ki, yaptıgım okumalar rahmani oldugundan etki göstermiyor olabilir diye, çünkü sevdiğim dört yıldır beraber yaşadığım sevgilimin Alman, yani Müslüman olmadıgından dolayı! Arkadaslar bu konuda bilgis olan var ise veya Müslüman olmayan bır kisiye nasıl bır celp uygulmasini bilen var ise, Allah rızası icin bır cevap versin, yardım etsin!
Şimdiden cevaplarınız için ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim!
Sevgiler ve saygılar

Ps: yazım hatalarım var ise üzgünüm yurtdışında yaşadığım için, klavyem türkce yazım için pek uygun değil

Eee sen müslüman olduğuna göre elbetteki dua okuyarak çare arıcaksın Sevgilin hristiyan diye İncil okuyup istavroz çıkarcak halin yok Yani anlayamıyorum bu mantığı Medet Allah'tan değil mi sonuçta, sen kendi inancınla dua edeceksin, Allah da hayırlı ise senin duana icabet edecek, hayırsızsa da daha hayırlısını verecek Bu kadar basit ama son derece harika bir düzen bu Sevgilisi hristiyan olana ayrı, budist olana ayrı işlemiyor Rahmani dua, Şerri dua diye bişey yok Duanın şerri olurmu? Sadece şu var: Sevgilisi gidince hayırlısı için dua edenler, sabırla Allah'a itaat edenler, bide sevgilisini döndürmek için Şerre başvuranlar var Sevgilinin dini ilgili değil, senin seçeceğin yol ile ilgili bu seçim

Alıntı Yaparak Cevapla