Yalnız Mesajı Göster

Lütfen Yardım Edin..Lütfennn

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lütfen Yardım Edin..Lütfennn

Arkadaslar sizn için basit ve sıradan olsada bnm için cok büyük sorun bu gercekten ne yapacagımı sasırdımyasamaya gücüm kalmadı yasama sewincimi dayanagımı kayettm artık lütfn yardm edin

Svglimle , hayatta ugruna tüm ailemi karsıma alabilecegim , agzından cıkck tek bi kelimeyle ugruna canımı verecegm kisiyle iliskimiz hiç bi problem yokken bi anda bozuldu (
inanın mahvoldumyemeden içmedn kesldim sanki bedenm bnm değilmiş gbii biraz benim kıskanclıklarım birazda onun herseye cok rahat davranması nedeniyle ayrıldı benden
anlasamıyoruz falan diye 15gün sonra terar devam ettik ama benmle arkadasının hatrı için devam etmiş ben her gece arkadasına anlatıyordum cok sevdigimi falan arkadasıda hatrım için devam et kız cok üzülüyo dmiş barıstıımız gün cok kavga etti bnmle cok agladım arkadası baska bi telefon numarasıdn sevgimi işletti ve eski cıktıgını sevdğini ve bnmlede arkadasınn hatrı için devam ettiğini söyledi mahvoldum dyanıcak gücüm kalmadı artık benden cok nefret ediyo bnm için onun konusu kapandı artık imkansız gibisinden konusuyo Allah rızası için yardım edin son umudum sizlersinizne gerekiyorsa yaparım yemeden içmeden kesildim inanın agzıma sigara vurmazdm artık günde 1-2 paket bitiriyorum cevabınızı bekliyorum lütfen yardım edin

Sitede sevgi ve muhabbet için dualar bölümüne baktım fakat yapıpta sonuç alamadığını yazan arkadaşlar umudumu kırdılar Artık vakit kaybetmek istemiyorum Lütfen ciddiye alın beni yalvarırım

Alıntı Yaparak Cevapla