Yalnız Mesajı Göster

Lütfen Yardım Edin..Lütfennn

Eski 07-17-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Lütfen Yardım Edin..Lütfennn

hakasigi Nickli Üyeden Alıntı

Bu tarz durumlarda en sık karşılaştığım ve sevmediğim bir laftır değmez lafı ama mecburen burda kullanmak zorundayımSevgili kardeşim orda burda senin hakkında bitti kesinlikle olmaz diyen biri için ne diye kendini yıpratıyorsunYalnız değilsin YARADAN sana YAR çekil bir köşeye ser seccadeni ağla ALLAH'a ağla ona yalvar ama onu kazanmak için değil ALLAH'a yakın olmak içinKusura bakma kimse dünyanın merkezi değilO senden kaçtıkça sen ona bağlanıyorsun Haa illa ki bişeyler yapıcam dua edicem diyorsaan bi istihare yap bak bakalım ALLAH rüyanda sana ne gösteriyor hayırlımı şerlimi olduğunu gör Ya FETTAH oku Ya SELAM oku yüreğin hafiflesinNamaz kılıyormusun bilmiyorum ama kılmıyorsan namaza başla inşaALLAHSigaraya başlayıp derde yaklaşacağiına namaza başla ALLAH'a yaklaşBende çok muhabbet duası okudum umudun kırılmasın ama sevdiğim başkası ile nişanlandı düşünkü ben nişanına bile gittim bunu bile yaşadım ama ALLAH büyük ben O'na sığındım sende öyle yapherşey düzelicek inşaALLAH Hangi gece sabaha ermediki????????

Ünzile cimbak arkadaşım ne güzel anlatmış
HANGİ GECE SABAHA ERMEDİKİ!!!
sabret canım Allah yardımcın olsun

Alıntı Yaparak Cevapla