07-17-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aklıma Takılan Bir Soru....
ben sana kendi dusuncemi soyleye bilirim anca ama dinde nasildir , yolu yordami nedir ben bilmiyom bana gore hic bi sorun teskil etmez kilisedede dua edebilirsin sinagogdada yada camide mekan onemli degil bence niyet onemli o göğe kalkan eller kime ve nicin kalktigina bagli , eger evde dua edebiliyorsan ordada rahatliklan edebilirsin ,
--- Sonraki mesaj ---
meçhul_ Nickli Üyeden Alıntı
İyi ki açtınız bu konuyu Allah razı olsun
Kesinlikle çok yanlış 
Allah Semi'dir Bütün duaları işitir elbette ama bir Müslüman'ın kilisede dua etmesi ya da kendisine dua edilmesini istemek hiç uygun değil Peygamber Efendimiz en ufak bir şeyde (misal tırnak kesmede dahi) onlara benzememeyi emrederken,onların mabedlerine gidip,onlar gibi dua etmek nasıl doğru olabilir ki?Niye bu özenti?
Hz İsa bizim de peygamberimizdir, Hz Meryem de annemizdir ama onların hristiyanların gözündeki yeri,onların bakış açıları bizden çok farklı biliyorsunuz
Allah'ın o kadar değerli dostları,evliyaları her şehirde vardır eminim Onların kabirlerini ziyaret edip,onları vesile ederek dua edelim,feyizlenelim,ama hristiyanca değil Neden onlar dururken hristiyanların mabedlerine gidiyoruz Müslüman olduğunu iddia edenler nasıl böyle bir şeyi onaylayıp ,bir de üstüne dua istiyorlar aklım almıyor açıkçası 
bence cok yanlis mantik kullaniyon , bence niyet onemli ve hersey onlan baslar onlan bitet
|
|
|