Konu
:
Dava Kazanılması Ve İftira İle İlgili Etkili Dua,Esma,Terkip Varmı?
Yalnız Mesajı Göster
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
merhaba
boşanma davama 1 hafta kaldı
eşim ıftıraları ve yalancı şahıtlerı ıle magdur olan ben oldugum halde durumu çirkeflık ve basın yoluyla kendı lehıne cevırmeye calışıyor
hakimde cok gıcık bırıymiş
ayrıyetten savcıya suc duyrusunda da bulundum basın yolu ıle özel hayatın ıhlalı resımlerımı dagtması ve ıftıradan ama henuz savcıdan hbr gelmedı
bu davada boşanıcaz ama davayı kazancagımdan emın degılım tum şahıtlerımı tehdıt ettı kendılıgınden sahıt olcaz dıyıp benı arayanlar gerı adım attı aılem kaldı sadece
elınde kanıt yok kendı bıldıgı resımler var o resımlerı ıffetsz yaşıyormuşum gbı gosterıyor
tam aksıne benım elımde onemlı delıller var ama avukatının basın ıle arası ıyı benı daha once hbr yaptrdılar kazanamıcakları için toplumda karalamak için
kaybettgm bebegıme kdr ıftıra atıyorlar
zaten zor surdurmekte oldugum hayatım cekılmez oldu
bu yalancıların dili tutulması ve ıftıraların kendı aleyhlerıne olması davayı kazanmam için neyapabılırım
hacet namazı,kuran mealı yapıyorum içimden geldıgınce bazı esmaları cekıyorum ama bır kılıt noktası olmalı bu benım sınanmamda olsa kaderım değişmesede az zararla aılemın ve benım ruh saglıgımız dahada göçmeden kurtulmamız için önerı,dua,esmalarınızı beklıyorum
Hak sizden razı olsun hepımızın Layıgını versın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul