Yalnız Mesajı Göster

Anlayanlar Yorum Yapabilirmi, Lütfen ?

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Anlayanlar Yorum Yapabilirmi, Lütfen ?

Nimles Nickli Üyeden Alıntı

Merhaba arkadaşlar,

Ben yeni üyeyim, kısa bir süreden beri lahuti den öğrendiğim bazı dua ve zikirlere devam ediyorum Ayetel Kürsü, El Fettah, Ya Latif, Estağfurullah el azim, salavat, Ya Hayyu Ya Kayyum gibi Bunlara başladıktan bir iki gün sonra tuhaf şeyler olmaya başladı
Mesela duaları bitirip (gece okuyorum) yattığımda sarsılmak yada titremek gibi bir şeyler oluyor, bi de garip bir baş dönmesi Önceleri yorgunluktan olduğunu sanıyordum ama sanırım değil ? Ayrıca özellikle evdeyyken sanki yanımda yada arkamda biri var gibi hissediyorum, adeta varlığını yada ısısını hissediyorum Dün gecede başucumda siyah karanlık bulut gibi bir şey vardı, görünce nedense çok korktum, yatağın öür ucuna fırladım Ne olduğunu bile anlamadan bu kadar korkmak da garibime gitti doğrusu Bu arada dualarım kabul oluyor Bir de belirtmem gerekir belki, ben örtülü değilim, dekolte de giyerim Bunlar nedir, neden olur fikri olan var mı ? Yardım ederseniz çok sevinirim

başka bişey okudunmu bunlardan başka veya başka kötü bir iş yaptınmı sen cin degil korkma

Alıntı Yaparak Cevapla