Konu
:
Bende Yazdım...İnsanım İşte...
Yalnız Mesajı Göster
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Aslında aylardan beri uzaktan izlediğim bu siteye bir gün bu satırları yazacağım aklıma gelmezdi
Çok birşey beklemiyorum ama belki aranızda benden daha iyi bilenler vardır diye yazıyorum
Çok sevdiğim birinden ayrıyım ben 3 aydır
Ve 3 aydır sanırım hiç olmadığım kadar inançlıyım,dualar ediyorum ve ben Allah ile oturup konuşuyorum
Derdimi anlatıyorum ve beni duyduğuna inanıyorum çünkü hiçbir duamı boşa çıkarmıyor
Herkes O, gittiğinden beri dönmez vazgeç dedi
İnsanlara dönüp "siz bilmiyorsunu o beni seviyor dönecek,bu bir his anlatamam nasıl böyle bildiğimi aama biliyorum" diyorum
Sonra hep önüme birşeyler çıkyıor benim bu hislerimi doğrulayan
Bazen çok bunalıp vazgeçtim tamam diyorum o gün onunla alakalı birşey oluyor sanki bana vazgeçme der gibi
Çok kırılgan ve sınırlarımı zorladıığım anda ne olur bir işaret Rabbim diyorum 3 saate kalmıyor birşey oluyor
Hayatta hiçbir şey tesadüf değil biliyorum,herşeyin bir zamanı var bunuda biliyorum
Dualarımın kabul olduğunu gözümle görüyorum ama 3 ay geçti bu kadar gelişmeye hala bir adım atmadı tek başıma ben mücadele edip inancımı koruyorum
Bana bu umudu benim bilinçaltımmı yoksa Allah mı veriyor artık bilmiyorum
Neden derseniz korkuyorum çünkü kendi kendimi kandırıyorsam altından kalkamam diye
nasıl çıkıcam kendi halimin içinden bilmiyorum
Sizce ben içimdeki umuda,inancana,gördüklerime inanmalı mıyım?
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul