Yalnız Mesajı Göster

El Muktedirin Anlamı Tam Olarak

Eski 07-17-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

El Muktedirin Anlamı Tam Olarak

morlacivert Nickli Üyeden Alıntı

Yazan arkadaşlara çok teşekkür ederimOrhan kardeşime katılıyorumBelki hazır değildim daha
Ama halife kardeşim yazdıklarından net bir sonuç çıkaramadımForuma yazdığın bazı yorumları ve bilgileri okuyorumBuna dayanarak eminim iyi şeyler yazdığına ama inanki iki üç kere okudum tam olarak ne anlamam gerektiğini çıkaramadımTekrar ve daha açıklayıcı olarak yazarsan ne iyi olurDuayı da kendine güveniyorsan oku diye yazmışsınya acaba ters etkileri de olan bir duamı diye korktum doğrusu

Ben burda yazınca insanları dini anlamayı engellemek isteyenler yada bilmeden bunu yapanlar hemen birşeyler buluyor Paylaşım yapmak yerine böyle fırsat bulduğum konularda bana öğretilenleri açıklarım Oysa ben heryazımda Allah'a tam inanç ve güveni savunurken onlar amelleri savunuyorlar oysa imansız amel olmuyacağı açık ve net belli iken

Soruna gelince bir sakıncası yok bu esmalar otoriteni artırır nefsine yenik düşebilirsin Emin ol otoriten artıyor buna bir telefon yetiyor Sorulan her soruya bir cevabin her cevaba bir üstünlüğün oluyor Ama çok sinirli olabiliyorsun o yüzden Rahman ve Rahim isimlerini bol bol zikirde fayda var Sığınma dualarını okuyarak zikir çekebilirsin Korkular ürpertiler geçici olur içindeki o korkuyu at yani nefsinden çıkar

Alıntı Yaparak Cevapla