Yalnız Mesajı Göster

Herşey Ters Gidiyor. Mutlak Yardım.

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Herşey Ters Gidiyor. Mutlak Yardım.

Arkadaşlar herkese selamlar ,siteye yeni üye oldum ve sizden yardımlarınızı istiyorum

Son 3 yıldır herşey ters gidiyor, aliem olsun ailemin sağlığı olsun, ailemin yaptığı giriştiği işler olumsuz ve yıkımlarla sonuçlandı Keza benimde yaptığım her iş ters gitmekte Giriştiğim her iş Son 3 yıldır böyle Bi işr kalkıştığımızda ben bunu çok kez dikkat ettim yayıldığında bıçak gibi kesiliyor Öenmli bir işe girişip başarmak üzereyim herşey mükemmel ama birileri duyduğu zman ertesi gün bile bırakın günleri hemen o iş olumsuz oluyor Çoğu kez kimse duymadan yapmak istedim bir şekilde insanlar arıyor beni böyle böyle yapmışsın diyip etraftan hiç duyulmayacak kişilerden birşeyler duyuyorlar yine işim yatıyor İnsanlarda inanılmaz göz mi var bilemedim Bir ortağım vardı ayrıldım biraz iyi olur gbi oldu şimdi başka ortağım var o çok iyi biri herkesden ama onlada iş bitmiyor Onunda benim gibi olduğunu düşünüyorum Tencere kapak misali Kesin üzerimde bir büyü var inaıyorum Bazen işlere el atmak istiyorum elim gitmiyor Bir şey oluyor ve hemen soğuyorum bazen inanılma z kokuşturmaca var ogün mutluyum 2-3 gün geçiyor o iş olmayacak gibi Üzerimizde inanılmaz bir şey var büyü mü doğa üstü varlık mı nazar mı? Bana lütfen yardımlarınızı esirgemeyin bunu için neler yapmam gerektiğini büyü ise ne yapmam gerekeceğini nazar ise ne olacağı doğa üstü varlıksa ya da her neyse ya da hepsiyse negatif elektirikse herkes birlik olsa ve sizlerlede yeni katılmamım şerefine bir birliktelik bir sinerji yaratsak arkadaşlar

Allah hepiminizin yardımcısı olsun

Alıntı Yaparak Cevapla