Konu
:
Yeni Bir Müslüman Cinle Tanışıyorum Ve Çok İlginç Okuyun
Yalnız Mesajı Göster
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
yenı bir şey keşfettım musluman bır cınle cep tlf nuyla konuştum benımle tanışmak isteyen bır cın ıllaki benım le konuşmak istıyor bunun içinde arkadaşımdan rıca edıyor babasıyla gelıyorlarlar babasıda buyuk bir zat
numaramı almasını istemışler şaka gıbı degılmı ama tlf görüştum kendısıyle
bıraz konuştuk arkadaşım kızı çok begenmiş ama benı istemıyor dıyor illakı sen dıyor hatta musluman olan kızla fazla konuşmasını istemiyorlar
benımle dıyolaga geçmek için izin istıyorlar kızla konuştugumda onlarla bır arada sakın yatma dedı bana tlf da
bırde kaldıgımız yer sarıyer kılıçpınar papazın kızımı dıye çok düşündüm orda papazın mezarı var bırde çok buyuk bır gömusu kızının tarıfı uyuyor ama bunlar bembeyaz gıyınıyor
babasıda yeşil sarıklı sakalıda dızlerınde nerdeyse
bana yuaklaşmalarına izin vermeyen mubarek bır zat var bembeyaz tertemız asalı bır zat gecelerı yatamın dıbınde duruyo devamlı hocama bu konuyu danışmadım inşallah yarın danışacagım
aslında olay çok uzun ve çok hızlı gelişiyor çok şeyı bır arada yaşıyorum çünkü cep tlf nuyla bır cınle ilk defa görüştum bayanlar tuvaletının oldugu bölüme çagırdı gıtmedım
ertesı gun bayanlar bölümünde bızım bulaşıkçı turkmen kız onu gördu kuçuk bır kız çocugu 20yaşında oldugunu biliyorum
ama teknolojılerı baya gelişmiş cvesselam
bulundum bölgedekı cınlerle le bir dostlugum var allah için hepsini sevıyorum hepsı çok iyi namazlarımı eksıksız ve rahat kılabılmem için kıza ceza vermişler artık gece ikilerde gelıyor
benım yanıma gelmek ya yasak yada bırılerı onu engelliyor
diyuelım herşey öyle basıt degıldır bunu unutmayın ımanınız saglam olmalı ve sakının sakını olmalısınız inancınız varsa ondan iisi yok
tabı benımde tabı bulundugum musluman cın davetı ve mürşidim ve hocalarım var
benım yaptıgım davete hicap edenler jimşek gıbı hafıf bır parıltıyla kelebek gıbı bır kere görulup sonra bır tarafta duruyorlar ama onlardan göruntu almak zor isterlerse
selametle kalın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul