Konu
:
Doğru Dua Edebilmek, Havastan Daha Mı Önemlidir...
Yalnız Mesajı Göster
07-17-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
kesinlikle katılıyorum arkadaşım sana neredeyse sevdiğim insanla 1 yıldır ayrıydım ama rabbime binlerce şükürler olsun bizi bir araya getirdi ve hep dualarımda allahım hayırlı kıl hayırlısıyla yarabbim dedim Allahım ben ona o bana dunyama ve ahıretıme hayırlı kıl yarabbim dıye dua ettim hiç unutsuzluga kapılmadım onun gelmeyecegını dusunsem bıle dualrımı bırakmadım kımı an oldu nefes alamadım kımı an oldu gçzyaşlarıma hakım olamadım bazen deliriyormuyum dedıgım anlar oldu ve ben o anlarda hıcbırsey yapamadıysam salavat getırdım rabbıme bınlerce şükür olsunkı sımdı tekrar bıraradayız bıraz sogukluk var ama bılıyorum rabbımın izniyle herşey eskisindende güzerl olacak ama dualarımı ederken olsun ben edeyım belki rabbım karsıma hayırlısını cıkarır sırf onun ıcın degıl rabbımın rızası ıcın yalvardım ne olursa olsun o kadar cok sevdımkı yınede allahım ne olur hayırlısıyla dedım
Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versın gönlümüzdekileri hayırlı kılsın inşallah hayırlısıyla hiçbir engel çıkmadan yuvamızıda kurarız ama ben şunu çşrendim acı Rabbime yaklaştırıyor rabbim mutlulukla yanaştırsın bu bi sınavdı ama hiç ısyan etmedim Allahım hayırlısını versin hepimiz için
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul