Yalnız Mesajı Göster

Ne Yapacağımı Şaşırdım Yardım Lütfen

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ne Yapacağımı Şaşırdım Yardım Lütfen

merhabalar, uzun zamandır üyeyim arasıra konu açıp yardım istedim Şu anda çok zor durumdayımİşlerim birkaçyıldır çok kötü, borç harç alıp yeni işyeri açtım durum yine değişmedi, dualarıma devam ediyorum Vakia okuyorum Yasin okuyorum işyerime Kimse kapımıza gelmiyor personel arıyorum kimse gelmiyor, müşterilerime yardım etmeye çalıştıkça benden kaçıyorlar yada başkasına soruyorlar benim dediğimi onaylarlarsa bana evet dediğiniz doğruymuş diyorlar söylediklerimi ve sözlerimi kimse dinlemiyor Felaket borç içindeyim krediler kredi kartları elden borçlar küçük ödemelerimi bile yapamıyorum sanki dört yanım duvar İşyerimde daha siftah yapmadım Ailem evini sattı bana yardım oldun diye, emekli maaşından kredi çektik , bu durum nedir anlamadım Benim işimle aynı işi yapan üçkağıtçı tiplere kanaat getiriyorlar ben bu güne kadar kimseye zararım olmadı ama yinede en geride ben kaldım Herkes işini gücünü oturtturdu ben sefalet içindeyim Nasıl yardım isteyeceğimide bilemiyorum, ne yapmam gerektiğinide bilemiyorum Lütfen önerileriniz varsa söyleyin veya bunlar neden oluyor
Alıntı Yaparak Cevapla