Yalnız Mesajı Göster

Nazarı Değen İçin.Acil..

Eski 07-17-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Nazarı Değen İçin.Acil..

Sanse Nickli Üyeden Alıntı

One ne oluyorsa sanada olmaz Tesadüftür Ayrıca durup dururken edilen bedduada kabul olmaz zatenAma şöyle bir durum vardır Bazı insanların nazarı diğerlerine göre daha fazla dokunabilirAma bu demek değilki ona ne oluyorsa banada olucakBöyle olsaydı bizim hayatımız o kişinin yaşam biçimine göre şekillenirdiDinimizdede böyle birşey yokturAma bazı alimlerin ve peygamberimiz (sav) önerdiği bazı nazar duaları vardır onları hiç olmazssa günde 7 okuyunNazarı ayetide okuyabilirsiniz

Kardeşim haklısın sözlerinde fakat bu bahsettiğimkişide tuhaf şeyler var,yani nebileyim nefesi kuvvetligillerdenyani 1 tesadüf 2 tesadüf hepsi mi tesadüfTabi ki hayatımı ona göre programlamıyorum ama,açıkcası bu bahsettiğim kişinin çeşitli dualarla yöntemlerle kaynımla evli olduğuna ben şahidimkendisi hakkında fazla yorum yapmamış ama yıldızları barışmamış olan bir kişiye ettiği ah'lara ve o kişinin başına gelenlere şahidim
Tabi ki bunlara inanmak istemiyorum ama, ben bu kişiden korkmuyor değilimHele sık sık görüşüyor olmamız da beni endişelendiriyor

Alıntı Yaparak Cevapla