Yalnız Mesajı Göster

Biri Bana Yillardir Devamli İskence Ediyor,Allah İcin Yardim Edin..!

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Biri Bana Yillardir Devamli İskence Ediyor,Allah İcin Yardim Edin..!

Merhaba Kardeslerim,

tam 9 yildir cekiyorum bu illeti gitmedigim hoca kalmadi,99 da yeni evlenmistim ve mutluydum,uzun zaman sonra basarilida oldum hayatimda ama fazla sürmedi bu 4-5 ay kadar ancak sürdü,iki bin senesinin 8-9ayinda bana birisi kafayi takti,geceleyin uyurken isiklar yandi söndü ve belimden sanki bir mahluk icime girdiO günden beri belimin sol tarafinda cok büyük bir aci var ve beni geceleri uyutmuyor,belki 15 tane hoca ya gittim ve hemen hemen hepsi ozamanki kücük Baldizimin benim ile ugrasdigini söyledi,insanlarin hepsi bana gicik ve ters davraniyorlar,olacak isim bozuluyor yada olmuyor,sürekli uykusuzluk ve huzursuzluk,ve sanki belime birisi bicak saplamista istedigi zaman onu icinde oynatip bana aci veriyorInanin yapmadigim sey kalmadi,esimi baskasi ile yakaladim ve bosadim,2 tane oglum var 6 ve 7 yasinda ellerinizden öperler benim yanimda yasiyorlarIlk ayrildigim zaman Dualara ve tesbihlere basaladim ve baya kendimi topladim,kendi isimi kurdum bir taksim var ALLAHA cok sükür 8 ay kadar cok iyi idim,bosadigim kadin pisman oldu sen yanlis anladin filan diyerek agladi sizladi ama beni kandiramadi ve Islerim tekrar kötüye gitmeye basladiDua etmedigim gün yok sabah namazina da basladim 4 aydir,dua ettigim zaman sadaka verince cok iyi oluyom agrim gidiyor ama sadece 10-15 dakika hemen kulagim cinliyor ve hersey yeniden basliyor yani hemen ugrasiyorlar benimlen geceleri ve cok nadir de olsa birseye sevindigim zaman veya bir bayanlan sohbet ettigim zaman hemen aninda sol kulagim cinliyor ve sevincim yok oluyor belimde ki agri cogaliyorBu illet büyük oglumada sikinti veriyor son zaman okulda cok problemli halbuki cok Zekii bir cocuk ama kimse ile anlasamiyor hep huzursuz ve cok hircin oldu,geceleri uyaniyor yada altina kacirior bab korktum diyorSon 1,5 senede yaklasik 10 kurban kestim ve cok sadaka verdim ama artik ogluma eziyet ediyorlar ve dayanacak gücüm kalmadiALLAH rizasi icin beni bu beladan kurtulmama yardimci olunYasamak tan biktim artik kime iyilik etsem kötülük buluyorum ve bazen cocuklarimlan beraber ölüp kurtulmak istiyorumALLAHA emanet olun

Alıntı Yaparak Cevapla