Konu
:
Yardım Lütfen
Yalnız Mesajı Göster
Yardım Lütfen
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yardım Lütfen
merhaba arkadaşlar benım ınanılmaz kotu bır babaannem varbizle yasıyor 15senedır huzurumuzu bozuyor yaptıkları seylerı sıze anlatmaya burda msjlarım yetmez kısaca anlatıyım
olur olmaz herseye karısıyor durduk yere ah beddua edıyor bız ona baktıgımız halde parasını baskalarına verıyor dedıkodumuzu yapıyor ve ona kotu davranan ve omrunde ona 1 kez dahı faydası olmayan dıger gelınını tutuyor
ve bu yaptıklarına ragmen babam hep ondan yana tek kelıme bıle etmıyor bukadar yaptıgı seylere ragmen bu konudada hep babamı fısitliyor
bu kadını duzeltıcek bır dua esma zıkır bılen arkadaslarımız var ıse ltf bılgılendırırmısınız duacı olurum
2)bırsey daha sormak ıstıyorum bırseyın olmasını engellemek kısıyı yapmak ıstedıgı bır ısten vazgecırıp unutturmak ıcın((kısı kendısı ıcın hayırsız olan bırseye baskalarının lafıyla yapmak ıstıyorsa))bu duayıda bunun ıcın ıstıyorum yoksa kımsenın ozgur ıradesıyle yamak ıstedıgı bırseyden vazgecırmek ıstemem
hangı dua ve esmaları cekmelı okumalıyım yardımcı olursanız cok sevınırım sımdıden tskkurler
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul