Yalnız Mesajı Göster

Ayrıldığın Kişiyle Buzların Erimesi Ve İletişime Geçmek İçin Etkili Uygulama Varmı?

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ayrıldığın Kişiyle Buzların Erimesi Ve İletişime Geçmek İçin Etkili Uygulama Varmı?

Ben bu siteye üye olduğumdan beri hiç bu tür konuşmalara rastlamadımYani arkadaşlar hiçmi yapıp sonuç aldığınız bi uygulama yok?Ben arkadaşımın tavsiyesiyle üye olmuştum ve önceleri ilk sayfalarda o kadar güzel paylaşımlar varki insanın içini açıyorAma son sayfalar hep muhabbet doluSite eski tadını kaybetmiş gibiAylardır ayrıldığım kişi sırf pişman olup bana karşı hatalarını anlayıp dönsün diye dua ediyodumAma bu sitede kimseden yardım göremedimBaşlığımı her açtığımda hep sohbete döüştürdü arkadaşlarYa nolursunuz birileride çıkıp bana etili gördüğü uygulamalardan paylaşsınBende yapayım nolur ya3 aydır aramızda bi haberLEŞME dahi yokBenim hep isteğim nolur bi gün hatalarıyla yüzleşerek karşıma çıkmasıydıAma ne okuyayım napayım bilmiyorum nolur yardımcı olunBurda benden daha eski olan üyelere sesleniyorumYaptığınız ve sonuç aldığınız uygulamalar varmı?
Alıntı Yaparak Cevapla