Konu
:
Bir Dileğe Nasıl Yaklaşılır
Yalnız Mesajı Göster
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
merhaba
umarım konu başlığıyla derdimi özetleyebilmişimdir
şimdi malumunuz üzere benim bir dileğim var dualar ediyorum dualara katılıyorum vs vs
deniliyor ki dua ederken inanarak şüpheye düşmeden dua edin
( o zaman ukalalık olmayacak mı?" dua ettim olacak!!!") tereddütle dua etsek yukardaki durumun tam tersi olacak
bir yakınım mesela( ki her daim yaşantısında istediğine nail olmuştur) bir dileğiyle ilgili aynen şöyle dedi " aman canım bir namazlık işi var" ( sonunda duası olan 2 rekaltık bir namaz var ve annesi onun için bu namazı kılıyordu) şahsen ben bunu söylemeye cesaret edemem
kaldıki aynı namazı bende kıldım olmadı bir başka tanıdığım daha bekarken bebek yeleği örmeye başlamıştı " evleneceğim oğlum olacak adını yiğit koyacağım bu onun yeleği" dedi evlendi oğlu oldu adını yiğit koydu
ben bunuda yapamazdım rabbimin gücüne gider diye korkardım bilmiyorum belkide hoşuna gitti
olmuş gibi davranın diyorlar ki rabbime karşı bunu asla yapamam galiba " be hey kulum daha dileğini vermedim bu ne hal" deyip beni tepetaklak ederse?
velhasılı arkadaşlar korkuyla ümit arasında rabbimden dilekde bulunuyorum fakat sizlerde söyler misiniz bir dileğe nasıl yaklaşılır?
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul