Yalnız Mesajı Göster

Unutkanlığım Var!

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Unutkanlığım Var!

Selamün aleyküm kardeşlerimBenim beynimde hafıza problemi varŞu günlerde ne söyleseler 10 dk sonra yok!İşin ilginç yanı her türlü anlık tepkime faliyetleri muntazam derecede süperYani sorulan bi soru daha bitmeden cevap hazır, fakat anlatılan bişey 10 dk sonra yok!

Okuduğumuda aklımda tutuyorum fakat sorun dinlemede!Zati son 2 aydır rüyada gibiyimBazen beynim şuursuzlaşıyorGünlük okumaların etkisimidir diyip okumalarımı bıraktımAma yine aynı!Bu gün ise şöyle bi olay geldi başıma!3 ekmek aldım adam poşeti açtı ben bozuk paraları poşete koyup ekmekleri tezgaha koydumAdam bana bakakaldıAma durumu belli etmemek için geyiğe bağladımBazende konuştuğum kelimelerde aynı kelimeyi 2-3 defa kullanma bozukluğu çıktı!Bu konuyu niçin havas bölümüne açtım çünkü bu durum beni bulmadan önce aileme yapılan ve cinlerin kullanıldığı bi tür sihir yapıldı ve ben bunu çözdümMalesef aile fertleri namaz ehli değilAllah sevgisini ve allahın bize duyduğu aşkı ne kadar anlattıysam onlar ceplerindeki para miktarına göre allahın sevgisini ölçtülerPara azsa allah sevmiyor bizi mantıği!Son 2 aydır hergece tam uyuyacakken kulağıma birilerinin konuşmalarını veya değişik insanların beni evin önünden veya yatağın ucundan çağırdıklarını duyuyorumYahu ben bişi soracaktım ama onu unutum arkadaşlarAnlayan cevabı versin!

pardonBu unutkanlık olayını ben nasıl çözerimYada birisi benim aklımı büyü vs ile bana bişey yapabilirmi!Şimdiden teşekkürler saygılar!

Alıntı Yaparak Cevapla