Konu
:
Unutkanlığım Var!
Yalnız Mesajı Göster
Unutkanlığım Var!
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Unutkanlığım Var!
Selamün aleyküm kardeşlerim
Benim beynimde hafıza problemi var
Şu günlerde ne söyleseler 10 dk sonra yok!İşin ilginç yanı her türlü anlık tepkime faliyetleri muntazam derecede süper
Yani sorulan bi soru daha bitmeden cevap hazır, fakat anlatılan bişey 10 dk sonra yok!
Okuduğumuda aklımda tutuyorum fakat sorun dinlemede!Zati son 2 aydır rüyada gibiyim
Bazen beynim şuursuzlaşıyor
Günlük okumaların etkisimidir diyip okumalarımı bıraktım
Ama yine aynı!Bu gün ise şöyle bi olay geldi başıma!3 ekmek aldım adam poşeti açtı ben bozuk paraları poşete koyup ekmekleri tezgaha koydum
Adam bana bakakaldı
Ama durumu belli etmemek için geyiğe bağladım
Bazende konuştuğum kelimelerde aynı kelimeyi 2-3 defa kullanma bozukluğu çıktı!Bu konuyu niçin
havas
bölümüne açtım çünkü bu durum beni bulmadan önce aileme yapılan ve cinlerin kullanıldığı bi tür sihir yapıldı ve ben bunu çözdüm
Malesef aile fertleri namaz ehli değil
Allah sevgisini ve allahın bize duyduğu aşkı ne kadar anlattıysam onlar ceplerindeki para miktarına göre allahın sevgisini ölçtüler
Para azsa allah sevmiyor bizi mantıği!Son 2 aydır hergece tam uyuyacakken kulağıma birilerinin konuşmalarını veya değişik insanların beni evin önünden veya yatağın ucundan çağırdıklarını duyuyorum
Yahu ben bişi soracaktım ama onu unutum arkadaşlar
Anlayan cevabı versin!
pardon
Bu unutkanlık olayını ben nasıl çözerim
Yada birisi benim aklımı büyü vs ile bana bişey yapabilirmi!Şimdiden teşekkürler saygılar!
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul