Konu
:
Lütfen Biri Bana Bunu Açıklasın!
Yalnız Mesajı Göster
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Selamün Aleyküm Arkadaşlar
Vardiyeli çalışması olan ekip halinde çalışma zorunlu olan bir işyerinde çalışıyorum
Sorunumu açıklıyabilmem için
özel01
'in açmış olduğu
''El Latif İsmi'nin sırları''
isimli konuda yazmış olduğum yorumu buraya kopyalıyorum
Ben de sabah 1000 Ya Latif,yatsıdan sonra 1000 Ya Latif okuyorum hergün
Gün içinde de 100 civarı salavat(genelde salavatı tefriciye) okuyorum
Allah'a şükür işler kendiliğinden akıp gidiyor
Meğer ne kadar bahtsızmışım
Bu öyle bir şey ki:anlık düzenlemeler(sizin dışınızda) ile aksiliklerden sıyrılıyorsunuz
Mesela işyerinde su almak için kalkıp iki dakikalığına içeri geçiyorsunuz ve ters insanlarla karşılaşmıyorsunuz(Çok şükür Allah'a
)Bu anlatılmaz yaşanır
Zaten bunu da bu siteden okumuştum ''siz isteyin yolunuza çıksın'' idi sanırım başlığı
Henüz istediğim yoluma çıkmadı ama meğer Allah'ın rast getirmesi ne güzel şeymiş
Meğer bunca zaman hayatın angaryasını hep ben çekmişim
Bu Allah'a şükürler olsun öyle bir rahatlık ki,artık dolmuş-taşmış çevremdeki insanlara hep ters-sert davranıyormuşum
Allah'ıma şükürler olsun şimdi daha halim-selim haldeyim,bu da beni mutlu ediyor
İnşallah istediğimin yoluna çıkmasını da Allah'ım en yakın zamanda hayırlısı ile nasip etsin
Sorunum şu ki meğer benim tüm bahtsızlıklarım ekibim değişince,bir erkek arkadaş var,onunla aynı ekibe düşünce başlıyor
Uzun zamandır onunla aynı ekibde değildim ve bütün ters işlerden kurtulduğumu boşa düşünmüşüm
Dün o arkadaşla tekrar aynı ekibe düştüm ve dakka bir gol bir
Sinirlerim yine gerilmeye başladı
Dün kör gözüne kör parmağım öyle bir olay oldu ki:tekrar ters insanları çekmeye başladığımı düşünmeye başladım
Bugün olayları bir başkasını anlatırken farketdim ki;ben o berbat dönemi yaşadığım dönemde yine bu arkadaşla beraberdim ve tüm olumsuz-gergin-ahlaksız insanlar benim karşıma çıkıyordu
Ne yalan söyleyeyim,Ya Latif çekmeyi uzun zamandır bırakmıştım,şimdi yine başlayacam
Bana esma çekmeyi bıraktığım için işlerimin ters gittiğini söylemeyin
Çünkü çok uzun zamandır bırakmıştım ve terslik yaşamamıştım
Dün ilk gün bu arkadaşla biraraya gelişim ama sinir sistemim alarm vermeye başladı
Hatırlamaya çalışıyorum,yukardaki yorumu yazdığımda,bu insanla aynı ekibdemiydim diye
Net değil ama sanırım ekiplerimiz değişmişti
Şimdi soruyorum:Bir insanla yanyana gelince bu kadar negatif şeyler yaşamanın anlamı ne olabilir?İlk yorumunuzun yanıtı benden:hayır o sevmediğim hatta hoşlanmadığım bir insan değil
Kafamdaki soru işaretlerini çözmeye yardımı olacak tüm cevablarınız için şimdiden teşekkürler
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul