Konu
:
Büyü Bozmak İçin Dua Okudugumda Cok Kötü Oluyorum Bilgisi Olan Lütfen Yardımm :(
Yalnız Mesajı Göster
Büyü Bozmak İçin Dua Okudugumda Cok Kötü Oluyorum Bilgisi Olan Lütfen Yardımm :(
07-17-2012
#
3
Prof. Dr. Sinsi
güvendiğim bi bayan okuyo aslında ben Allah rızası için okuycam kızım ama cok ağır yapılan kendini korumaya almadan her buyu bozulmaz vs dedi inanmadım yani inanmadım derken şöle düşündüm insan kendine okutucak birini bulamazsa kendi okur en ıyı okuma kendi kendinedir diye düşünüp bide kolay sürekli namaz kılarkende okudugum dualar oldugu için okudum
okurken kalbim carpıntı yapıp içim sıkıldı ikiledim ama bırakmadım felak,nası bitirdim ayatel kurüye başladım sırtım yanmaya başladı duam bitti sırtımın ordasında yumruk bi ağrı kaldı rahatsız ediyo valla sabah anneme bile baktırdım sırtım morarmış mı diye tekrar oku vs diyolar daha kötü olursam ? gecen akşam bi dileğim için 1000 tane başka bi dua okudum hiç bişey olmadı ama üstümdeki bozulsun diye okuyunca böle oluyorum
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul