Konu
:
Büyünün Kaybettirdikleri...Niye Hayat Bu Badar Uzun...Allahım Korkmuyorum Senin Canımı Almandan
Yalnız Mesajı Göster
Büyünün Kaybettirdikleri...Niye Hayat Bu Badar Uzun...Allahım Korkmuyorum Senin Canımı Almandan
07-17-2012
#
5
Prof. Dr. Sinsi
birçare kardeşim "hain nefsin şeytan ile bir olmuş" gözünü seveyim yol yakın iken geri dön bu isyankar tutumdan
Yıllar öncesinde bende senin gibiydim hatta Rabbim affetsin varlığını-yokluğunu dahi sorgulamıyordum
Bir gün şöyle bir durup arkama bakma gereği duyduğumda yaşanılası bütün günahları malesef yaşadığımı gördüm o kadar boştu ki artık hiç bir şey tat vermiyordu nefsin direktifleri doğrultusunda dolu dizgin koşarken şu boş dünyada güzel olanı, gerçek olanı, tek aslında var olanı gözden kaçırdığımı yada görmezden geldiğimi gördüm
Ve bunun pişmanlığı köz gibi düştü yüreğime
Ve farkına vardım ki hayatımda karşılaştıım badereleri olumsuzlukları aslında kendi ellerim ile hazırlamış olduğumun farkına vardım
Aslında azdı bile kendimce bunca günaha rağmen tek bir güzel şeyi dahi hak etmiyordum
Ama kurban olduğum o kadar bağışlayıcı ve o kadar merhametli ki hala yaşıyor ve geç kalmışlığımın kederi olsa da ona gerçek anlamda kul olabilmek için var gücümle çabalıyorum
Ve bir insanın dünyada sahip olabileceği gerçek güzelliklere de sahibim zaten
Yaşadığım olumsuzluklarda işlemiş olduğum günahlarımın kefareti, ki : hiç bir zaman Allah (c
c
) ahirete ertelemiyor sandığınız gibi her şeyi, bu dünyada mümkün olduğunca günahlarınızdan arınmanız ahirette çektiğiniz azabın hafiflemesi için fazlası ile merhametli davranıyor
Hakkımı istiyorum demişsiniz kardeşim !
Önce sahip olduğunuz güzelliklerin hakkını verin bence
Selamunaleykum
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul