07-17-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Büyünün Kaybettirdikleri...Niye Hayat Bu Badar Uzun...Allahım Korkmuyorum Senin Canımı Almandan
bircare Nickli Üyeden Alıntı
her sey bos   allahim hakkimi istiyorum al , ne olur al o insanlardan diyorum
almiyor , alsada sevinecek mutlu olacak degilim hersey zamaninda guzel
gecmisimi allah bana verecek degil ,yeniden dogarmisin deseler istemem
icim buruk   belki de ben anlamiyorum ,anliyamiyorum allahin kurallarini
sunu iyi biliyorum cahil kotu insan babaniz bile olsa kacin kendinizi ,cocuklarinizi
yakinlarinizi uzak tutun   hadisler diyebilir akrabadir ,annedir babadir,komsudur sudur budur ziyaret
edin
yakinlasin diyebilir ( yardima ihtiyaci varsa yardim edin ,saygi gosterin ama uzak durun ) hadis gercek sahtemi belli degil, genelleme de olabilir   siz bosverin uzak durun sanmayin allah yaptiginiz iyilik yuzunden size yardimci olur,ona bagli kaldiginiz guvendiginiz icin size,sizlere yardimci olur   belki olur belki de olmaz (yillarca aci cekersiniz allah buyuk dersiniz, yardim eder mi etmez deger mi degmez,ALLAH mesguldur dua edersiniz duyar mi duymaz, oteki dunyaya birakir   degmez )bosverin
UZAK DURUN KACIN UZAKLASIN   
Arkadasım senin durumunda bırcok kişi var bu sıtede Bunlardan bırı de benım Bende 1 tane şerefsiz yüzünden işimden gücümden oldum 29 aydır iş arıyorum Fakat hala işe girebılmıs degılım ama benı bu duruma düşürenler hayatlarını çok güzel yaşamaya devam edıyor Sana ve bana düşende dua etmeye devam etmek, o kişilerinde biran önce yaptıklarının cezasını yaşamasını Allahtan istemek
|
|
|