Yalnız Mesajı Göster

Büyünün Kaybettirdikleri...Niye Hayat Bu Badar Uzun...Allahım Korkmuyorum Senin Canımı Almandan

Eski 07-17-2012   #7
Prof. Dr. Sinsi

Büyünün Kaybettirdikleri...Niye Hayat Bu Badar Uzun...Allahım Korkmuyorum Senin Canımı Almandan

TERMAL Nickli Üyeden Alıntı

Arkadasım senin durumunda bırcok kişi var bu sıtedeBunlardan bırı de benımBende 1 tane şerefsiz yüzünden işimden gücümden oldum 29 aydır iş arıyorumFakat hala işe girebılmıs degılım ama benı bu duruma düşürenler hayatlarını çok güzel yaşamaya devam edıyorSana ve bana düşende dua etmeye devam etmek, o kişilerinde biran önce yaptıklarının cezasını yaşamasını Allahtan istemek
Bak ben 29 aydır gece gündüz dua edıyorum ama hala bırsey değişmediSende dua et baska elimizden birsey gelmıyorAllah o kişilerden tez vakitte hakkımızı alsınOnlar yaptıkalrının bedelini en ağır şekilde ödesinler o günler için yaşıyorum ve onları sürünürken görmeyi çok istiyorum

Kardeşim iyi diyorsun hoş diyorsun da onların kötü gününü görmeyi değil ; kendinin iyi günlerini görmeyi dile Rabbim yardımcınız olsun ama Başkaları için kötü şeyler istemektense Kendiniz için İyi Birşeyler İsteyin

Alıntı Yaparak Cevapla