Konu
:
Bir Kişiye Birden Fazla Havas Uygulaması Aynı Anda Yapılabilir Mi ? Etkileri Nelerdir
Yalnız Mesajı Göster
Bir Kişiye Birden Fazla Havas Uygulaması Aynı Anda Yapılabilir Mi ? Etkileri Nelerdir
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
merhaba arkadaşlar
havas
metinlerini inceliyorum
havas
konusunda kendimi yetiştirmeyi ve hazır olduğumu hissettiğimde
havas
ilmine vakıf olmayı diliyorum geçenlerde kafama bir kaç soru takıldı ve sormak istiyorum aşağıda başlıklar halinde sıralamaya çalıştım
uygulama ve teoride engin bilgi sahibi ustalarımızdan
bilgilerini paylaşmalarını istiyorum
1- CELP ;
bir kişiye birden fazla celp uygulaması yapılabilir mi? ayrı yada yakın zamanlarda farklı celp
havas
uygulamaları yapılabilir mi? etkileri neler olabilir? olumlu, olumsuz , ters yada etkilerin birleşmesi yada sıfırlaması şeklinde bir durum söz konusu mudur?
2- TEFRİK ;
bir kişiye birden fazla tefrik uygulaması yapılabilir mi? ayrı yada yakın zamanlarda farklı celp
havas
uygulamaları yapılabilir mi? etkileri neler olabilir? olumlu, olumsuz , ters yada etkilerin birleşmesi yada sıfırlaması şeklinde bir durum söz konusu mudur?
konu hakkında bilgileri olan ve bilgilerinde emin olan arkadaş ve ustalardan bilgilerini paylaşmalarını rica ediyorum saygılar
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul