Konu
:
Sorun Var Mı Sizce Normal Miyim?
Yalnız Mesajı Göster
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
merhabalar
inşallah bu sorumun cevabını alabilirim
annesiz babasız babaannenin yanında halalarla büyüyerek sindirilerek ezilerek dayak yiyerek çok zor bir çocukluk gecirdim büyüdüm evlendim hala çekiyorum onlardan
her yaptıklarını sineye çektim fakat en son öyle birşey oldu ki tamamını evimden kovup sildim onlar bunu hakedeli çok olmuştu ben ancak yapabildim
fakat şimdi onlarla ilgili bir gelişme olduğu zaman mesela aradıklarında yada mesaj attıklarında veya yine ortalığı karıştırdıklarına dair duyum aldığımda önce bütün vucuduma bir titreme yayılıyor ardından üşümeye başlıyorum ve çok afedersiniz tuvalete kapanıyorum büyük abdest yapmaktan wc den çıkamıyorum bu hal titremelerle ve inanılmaz hızlı kalp çarpıntılarımla devam ediyor ne yapmalıyım bunlar normal mi doktora gitmeli miyim yvrularım daha çok küçük 2 kızım var eşim yurtdışında 4 yıldr yalnız kalıyorum yavrularımla 30 yaşındayım ağır bir psikolojik sorun için çok genc değil miyim çaresiz kaldım çocuklarımın bana ihtiyacı var
bu anlattığım zamanlarda rengim de atıyor hissediyor yavrularım yanımdan çekiliyorlar kendime gelmem çok uzun sürüyor ben ne yapayım bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim hayırlı günler
Birşey daha eklemek istiyorum bu durum sadece bu ailem bile diyemeyeceğim insanlar sorun çıkardığı yada çıkaracaklarını anladığım zaman oluyor yaşantımın geri kalanında hakkımı savunmam gereken hiçbir durumda yaşamıyorum bunu ben sadece bu insanlar söz konusu olduğunda benim için kıyamet kopuyor
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul